Кадър РИА Кран-кула падна на строителна площадка в градския квартал Раменское и

...
Кадър РИА Кран-кула падна на строителна площадка в градския квартал Раменское и
Коментари Харесай

Кран кула се срути в Москва от супер буря. Не се знае броят на жертвите

Кадър РИА 

Кран-кула падна на строителна площадка в градския квартал Раменское и се блъснал в трансформаторна станция, прецизира се информация за жертвите, сподели представител на незабавните служби пред РИА Новости.

" На строителна площадка в градския квартал Раменское падна кулов кран ", сподели източникът.

По думите му се прецизира информация за жертвите на случая.

„ Към 15.00 часа московско време в Московска област е записано рухването на осем дървета “, заключи събеседникът на организацията.

В Москва падна мощен дъжд през днешния ден. Московският щаб на Министерството на изключителните обстановки издаде спешно предизвестие за гръмотевична стихия с проливен дъжд и мощен вятър със скорост до 22 метра в секунда от 9.00 часа до края на понеделник. Водещият експерт на метеорологичния център Фобос Евгений Тишковец преди това сподели пред РИА Новости, че в Москва се чака „ супер дъжд “ - той ще донесе до 70% от месечната норма на преваляванията, най-интензивният дъжд ще падне във вечерния пик, вероятни са локални наводнения и мощен вятър.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР